torstai 30. syyskuuta 2010

Porkkanasosekeitto

Ainekset
5 reilunkokoista porkkanaa
puolikas sipuli
1 iso tomaatti
1 dl ruokakermaa
kanaliemikuutio
1 tl jauhettua inkivääriä
suolaa
mustapippuria

Lisäksi tarjoiluun raejuustoa ja persiljaa.

Pilko porkkanat, sipuli ja tomaatti ja laita ne kattilaan. Lisää joukkoon kanaliemikuutio ja vettä sen verran että kasvikset juuri peittyvät. Keitä kunnes porkkanat pehmenevät. Soseuta sauvasekoittimella hienoksi soseeksi. Lisää inkivääri ja kerma. Anna kiehahtaa. Lisää halutessasi vettä sen verran että saat haluamasi paksuisen keiton. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi keiton päälle raejuustoa ja ripottele lopuksi päälle silputtua persiljaa.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti