keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Mustekalapasta

Jotain nopeata iltaruokaa piti saada ja kas kummaa; kaapista löytyi pastaa, mustekalaa ja pinaattia. Siitäpä syntyi sitten tällainen luomus.

Ainekset
2,5 dl pastaa
1 purkki mustekalaa musteessa
pari litraa tuoretta pinaattia
1 iso tomaatti
kourallinen-pari tuoreita herkkusieniä
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
parmesania

Keitä pasta al denteksi reilussa määrässä vettä. Paista samaan aikaan viipaloidut herkkusienet oliiviöljyssä lähes rapeiksi. Mausta sienet suolalla. Valuta keitetty pasta lävikössä ja kaada se takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon mustekala musteineen, huuhdellut pinaatinlehdet ja pilkottu tomaatti. Mausta mustapippurilla. Sekoittele sen aikaa, että pinaatti menee hieman kasaan. Nosta pastaa lautaselle ja raasta/ripottele pinnalle parmesan. Levitä parmesanin päälle herkkusienet ja roiski vielä hieman oliiviöljyä koko komeuden päälle.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti