Ainekset kahdelle
6-8 pientä punajuurta
1/2 pötköä vuohenjuustoa
Rucolaa
2-3 rkl pinjansiemeniä
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi, 45-60 minuuttia. Anna jäähtyä jonka jälkeen kuori ja palastele ne. Palastele vuohenjuusto pieniksi paloiksi. Kasaa salaatista, punajuurista ja vuohenjuustosta annos lautaselle. Jos punajuuret eivät ole enää lämpimiä, niin laita annokset mikroon 15-20 sekunniksi - kunhan juusto ei sula eikä salaatti vetisty. Lisää päälle vielä rucolaa. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja ripottele ne annosten päälle. Tarjoile Sauvignon blancin kanssa.
torstai 1. joulukuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti