torstai 1. joulukuuta 2011

Punajuurivuohenjuustosalaatti

Ainekset kahdelle
6-8 pientä punajuurta
1/2 pötköä vuohenjuustoa
Rucolaa
2-3 rkl pinjansiemeniä
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa

Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi, 45-60 minuuttia. Anna jäähtyä jonka jälkeen kuori ja palastele ne. Palastele vuohenjuusto pieniksi paloiksi. Kasaa salaatista, punajuurista ja vuohenjuustosta annos lautaselle. Jos punajuuret eivät ole enää lämpimiä, niin laita annokset mikroon 15-20 sekunniksi - kunhan juusto ei sula eikä salaatti vetisty. Lisää päälle vielä rucolaa. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja ripottele ne annosten päälle. Tarjoile Sauvignon blancin kanssa.

Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti