Ainekset
8 isoa salottisipulia tai 4 tavallista sipulia
3 valkosipulin kynttä
Paketillinen pekonia
Valmis piirakkapohja
1 prk creme fraichea
0,5 dl maitoa
2 kananmunaa
Mustapippuria
Suolaa
Oliiviöljyä
Muskottipähkinää
n. 1 dl Juustoraastetta
Kuori sipuli ja leikkaa se puolikkaiksi renkaiksi. Pilko valkosipuli ja pekoni pieneksi. Kuullota sipuleita ja valkosipuleita hetki oliiviöljyssä, lisää sitten pekonit joukkoon. Paista miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää sekaan creme fraiche ja maito. Sekoita hyvin. Mausta suolalla, pippurilla ja muskottipähkinällä. Anna hautua muutaman minuutin ajan ja ota levyltä pois. Levitä piirakkataikina voideltuun piirakkavuokaan. Sekoita kananmunat hieman jäähtyneeseen täytteeseen nopeasti ja kaada täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 175-200 asteessa 30-45 minuuttia kunnes pinta saa kullanruskean värin.
perjantai 2. joulukuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti