sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kampelakatkarapurullat ja paahdetut bataatit

Kampelafileitä 4 kpl
Katkarapuja 2 dl
Ruokakermaa 1 dl
1 punasipuli
3 valkosipulinkynttä
Sitruuna- tai limemehua
Suolaa
Mustapippuria
Tilliä
1 tl chilijauhetta
Oliiviöljyä

Sulata jäiset katkaravut ja purista niistä enin vesi pois. Ripottele mehua ja suolaa fileiden päälle. Lisää katkarapuja fileiden päälle sen verran kuin saat pysymään kyydissä ja rullaa fileet. Aseta rullat pystyyn leivinpaperin päälle ja ripottele pinnalle tilliä. Paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.

Silppua sipuli ja valkosipuli pieneksi ja kuullota niitä öljyssä pienellä lämmöllä hetken aikaa. Lisää sekaan chili ja puolet kermasta. Anna hautua reilu 5 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää tilkka vettä jos seos kuivahtaa liikaa. Lisää lopuksi katkaravut ja loppu kerma joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna ja tarjoile.

Kuori ja leikkaa bataatit veneiksi. Laita ne oliiviöljyllä voideltuun uunivuokaan ja voitele ne myös päältä öljyllä. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria. Paista bataatteja 175 asteessa n. 45 minuuttia kunnes ne tuntuvat pehmeiltä.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti