Pohja
150 g digestive-keksejä
3/4 dl sokeria
1 tl inkivääriä
0,5 dl öljyä
Täyte
n. 500 g kurpitsaa
3 munaa
2 dl maitoa
1 dl (fariini)sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
1 tl kanelia
1/4 tl inkivääriä
1/4 tl neilikkaa
1/4 tl muskottipähkinää
Jauha keksit hienoksi, sekoita joukkoon sokeri, inkivääri ja öljy. Painele seos irtovuoan pohjalle. Paista pohjaa 200 asteessa muutaman minuutin ajan.
Pilko kurpitsa pieniksi kuutioiksi ja keitä pehmeäksi. Soseuta ja anna jäähtyä. Sekoita joukkoon munat, maito, sokeri ja mausteet. Sekoita tai vatkaa hyvin kaikki keskenään sekaisin tasaiseksi. Kaada paistetun pohjan päälle. Paista 200 asteessa n. 45 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt. Jos pinta uhkaa tummua, laita vaikkapa kattilan kansi vuoan päälle. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
lauantai 8. lokakuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti