Kas, pakastimessa oli kokonaisia pieniä mustekaloja ja kuivakaapista löytyi pussillinen mustekalan musteella värjättyä pastaa. Niistäpä syntyikin oiva pasta-annos.
Ainekset kahdelle
n. 2,5 dl pastaa (mieluusti musteella värjättyä)
1-1,5 dl raakaa mustekalaa
1 salottisipuli
0,5 dl crème fraichea tai kermaa
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Suolaa
Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä pasta al denteksi. Valmista kastike sen kiehuessa: Silppua sipuli pieneksi ja pilko mustekala suupalan kokoisiksi paloiksi. Kuuloota sipulit pannulla öljyssä. Lisää joukkoon kalat ja anna paistua hiljalleen minuutin ajan. Lisää sekaan creme fraiche tai kerma ja hauduta pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Valuta pasta lävikössä ja kaada se kastikkeen sekaan. Sekoita kaikki sekaisin ja tarjoile. Ripottele halutessasi pastan päälle hieman persiljasilppua ja porkkanaraastetta.
tiistai 29. marraskuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti