maanantai 7. marraskuuta 2011

Mustikkarahkakakku

Ainekset
5 dl vehnäjauhoja
4 dl sokeria
250 g rahkaa
2 munaa
0,5 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
n. 2 dl mustikoita(miel. jäisiä)
kookoshiutaleita tai -rouhetta

Sekoita kulhossa kaikki kuivat ainekset keskenään. Vatkaa joukkoon muut ainekset mustikoita lukuunottamatta. Sekoita hyvin, esimerkiksi sähkövatkaimella. Lisää sekaan mustikat ja kääntele ne varovasti ilman että taikina muuttaa väriään.

Voitele kakkuvuoka ja jauhota se kookoksella. Kaafa taikina vuokaan ja paista 175 asteessa tunnin ajan. anna jäähtyä ja kumoa lautaselle.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti