sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Pinaattikanalasagne

Ainekset
n. 16 lasagnelevyä
400 g kanajauhelihaa
3-4 salottisipulia
1 tölkki tomaattimurskaa
3-4 dl pinaattia
7-8 dl maitoa
0,5 dl Maizenaa
Juustoraastetta
Suolaa
Mustapippuria
Valkopippuria
Öljyä

Silppua sipulit pieneksi ja kuullota niitä pannulla öljyssä hetken aikaa. Lisää joukkoon jauheliha ja ruskista kevyesti. Kaada sekaan tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen reilu 5 minuuttia. Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Kaada maito kattilaan ja kuumella kiehuvaksi. Lisää sekaan hienoksi silputtu pinaatti. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Suurusta maizenalla hieman paksummaksi.

Lado ainekset uunivuokaan. Aloita maitokastikkeella, seuraavaksi lasagnelevyt, sitten tomaattikastike jne. Raasta päällimmäiseksi juustoraastetta.

Paista 175 asteessa 45 minuuttia. Ota pois uunista ja anna levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti