sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kermassa haudutettua majavaa

Tämmöistä tällä kertaa. Kaikkea pitää päästä kokeilemaan ja tämähän oli oikein positiivinen yllätys. Erittäin punaista lihaa ja kaikin puolin melko samanlaista kuin peura. Paljon paljon pieniä luita, mutta pienestäkin määrästä löytyi yllättävän paljon lihaa.

Ainekset
Vajaa kilo majavaa
3 dl kermaa
Pari porkkanaa
Pari sipulia
Pari laakerinlehteä
n. 3 dl vettä
Suolaa

Käytä lihat pannulla jotta saavat pintaan väriä. Laita liha uunipataan ja lisää loput ainekset pilkottuina. Kaada vesi ja kerma sekaan siten, että lihat peittyvät kokonaan. Toki veden voi kermalla korvata jos siltä tuntuu. Hauduta 175 asteessa noin kolme tuntia. Varaa runsaasti aikaa ja sotkupaperia syömiseen.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti