Tulipa kokeiltua ensimmäistä kertaa halloumi-juustoa, kun sitä edullisesti Lidlistä sattui löytymään. Menüssa oli grillattua halloumia ja niin ikään grillattua Korpelan lammasbratwurstia - jota sitäkin löytyi edullisesti kolmen kilon laatikko tehtaanmyymälästä. Juusto maistui erinomaiselta tuoreen basilikan kanssa - kuvan ottamisen jälkeen sitä piti hakea vielä kourakaupalla lisää. Salaatin joukossa oli - yllätys yllätys - pinaattia!
Grillasin juustoa muutaman minuutin ajan parilan päällä, samoin kuin makkaroitakin. Kokosin lautaselle salaattisekoituksen rapeasta gourmet-salaatista, rucolasta ja pinaatista, jonka päälle asettelin juustot ja makkarat. Ja eikun nauttimaan.
torstai 29. heinäkuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mites kovasti tuo halloumi jumittaa grilliin?
VastaaPoistaKyllä se jonkun verran yrittää jumittaa, mutta asiaa auttoi hiukan juustojen voitelu oliiviöljyllä ennen parilalle laskemista. Pariin kertaan kääntelin niitä kolmen-neljän minuutin aikana, jotta eivät jämähtäneet kunnolla kiinni. Parilaan jäänyt juustohävikki oli ehkä 3 prosentin luokkaa.
VastaaPoista