tiistai 16. helmikuuta 2010

Grillatut vuohenjuustohunajaleivät

Viime viikolla tuli testattua vuohenjuustokammosta toivuttuani hunajaisia vuohenjuustoleipiä ja ne olivatkin niin  makoisia, että suositusten perusteella oli pakko kokeilla vastaavia uunissa grillattuna. Ja tällä kerralla punaviinin kera - se jos mikä on aiemmin aiheuttanut suurenmoisia inhoreaktioita. Mutta kaipa kaikkeen tottuu, eikös sitä niin sanota, että kaikkea vastenmielistä tulisi kolme vai viisi kertaa maistaa niin siihen voi jopa tykästyä. Ja tässä taisi nyt käydä juuri niin.

Ainekset
Patonki
Paketti vuohenjuustoa (juu, taas sellainen pötkö)
Kirsikkatomaatteja
Hunajaa
Oliiviöljyä
Basilikaa

Leikkaa patonki noin sentin paksuisiksi sivuiksi. Lorauta hieman oliiviöljyä siivujen päälle. Laita jokaisen siivun päälle siivu kirsikkatomaattia ja tomaatin päälle siivu vuohenjuustoa. Paketista tulee 16 noin puolen sentin paksuista siivua. Sipaise hieman hunajaa jokaisen juustonpalan päälle. Paista grillivastuksen alla leipiä sen aikaa, että juusto ja hunaja saavat hieman väriä pintaansa. Ripottele päälle hiukan basilikaa ja tarjoa punaviinin kanssa.
Bookmark and Share

1 kommentti:

  1. Hyvät on ruuat ja selvät on ohjeet. Tuollaisten herkkujen ääreen kun joskus pääsisi. Vielä kun olisi aikaa opetella Juhannus-laituri-Sushia, niin resepti olis täydellinen. Skool!

    VastaaPoista