torstai 11. helmikuuta 2010

Vuohenjuustohunajaleivät

Aiemmin inhosin vuohenjuustoa kaikissa muodoissaan, mutta pikkuhiljaa olen siitä alkanut pitää. Sain suosituksen kokeilla sitä hunajan kanssa ja niinpä sävelsin nämä mainiot leivät iltapalaksi.

Ainekset (kahdelle)
16 kpl sentin paksuista siivua patonkia
Hieman rasvaa tai oliiviöljyä
200 g vuohenjuustoa (yksi pötkö)
Hunajaa
Muutama pieni tomaatti
Basilikaa

Levitä patonkien päälle hieman rasvaa tai oliiviöljyä. Laita jokaisen palan päälle ohut siivu juustoa. Paketista tulee 16 sopivan paksuista siivua. Levitä hunajaa jokaisen juustonpalan päälle. Jos hunaja on kovin paksua, niin lämmitä sitä hetken aikaa mikrossa niin siitä tulee juoksevaa. Laita hunajan päälle siivu tomaattia ja viimeisenä ripota hieman kuivattua, tai mikäpä ettei tuoretta, basilikaa komeuden päälle. Mustapippuri voisi tässä toimia myös hyvin, mutta se jäi laittamatta.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti