perjantai 12. helmikuuta 2010

Lohipinaattipasta

Jääkaapin perältä löytyi viimeviikkoiset pinaatinjämät ja niistä piti jotain loihtia. Tämmöinen siitä sitten syntyi.

Ainekset (kahdelle)
2,5 dl pastaa
2 tl suolaa
1,5 l vettä

Kastike
300 g lohisuikaleita
250 g tuoretta pinaattia
2-2,5 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
tilkka oliiviöljyä
mustapippuria
1 tl kuivattua tilliä
parmesanraastetta

Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä. Pastan kiehuessa valmista kastike. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Laita kalat ja pinaatti pannulle. Hauduta viitisen minuuttia ja lisää ruokakerma sekä tilli. Hauduta välillä sekoittaen 5-10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen sekaan. Sekoita ja asettele lautaselle, raasta parmesaania päälle ja eikun nauttimaan...
Bookmark and Share

1 kommentti: