Jääkaapin perältä löytyi viimeviikkoiset pinaatinjämät ja niistä piti jotain loihtia. Tämmöinen siitä sitten syntyi.
Ainekset (kahdelle)
2,5 dl pastaa
2 tl suolaa
1,5 l vettä
Kastike
300 g lohisuikaleita
250 g tuoretta pinaattia
2-2,5 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
tilkka oliiviöljyä
mustapippuria
1 tl kuivattua tilliä
parmesanraastetta
Keitä pasta al denteksi suolalla maustetussa vedessä. Pastan kiehuessa valmista kastike. Kuumenna tilkka öljyä pannulla. Laita kalat ja pinaatti pannulle. Hauduta viitisen minuuttia ja lisää ruokakerma sekä tilli. Hauduta välillä sekoittaen 5-10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Valuta pasta lävikössä ja kaada kastikkeen sekaan. Sekoita ja asettele lautaselle, raasta parmesaania päälle ja eikun nauttimaan...
perjantai 12. helmikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nams, varmaan hyvää! Tätä testaan heti tällä viikolla.
VastaaPoista