sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Lohta pinaattipedillä

Into tähän ruokaan tuli Olet mitä syöt -ohjelman Gillianin innoittamana. Ja olihan se hyvää.

Ainekset (2 annosta)
500 g lohta
3-4 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
oliiviöljyä
½ pussia pinaattia
suolaa

Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Asettele pinaatti vuokaan. Sitä saa olla paksu kerros, se kutistuu lähes olemattomiin kypsyessään. Laita kala pinaatin päälle. Raasta inkivääri ja purista valkosipuli ja sekoita ne pariin ruokalusikalliseen oliiviöljyä. Laita hieman suolaa joukkoon. Levitä tahna kalan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Tarjoa riisin ja bearnaise-kastikkeen kanssa.
Bookmark and Share

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti