Into tähän ruokaan tuli Olet mitä syöt -ohjelman Gillianin innoittamana. Ja olihan se hyvää.
Ainekset (2 annosta)
500 g lohta
3-4 valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
oliiviöljyä
½ pussia pinaattia
suolaa
Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Asettele pinaatti vuokaan. Sitä saa olla paksu kerros, se kutistuu lähes olemattomiin kypsyessään. Laita kala pinaatin päälle. Raasta inkivääri ja purista valkosipuli ja sekoita ne pariin ruokalusikalliseen oliiviöljyä. Laita hieman suolaa joukkoon. Levitä tahna kalan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Tarjoa riisin ja bearnaise-kastikkeen kanssa.
sunnuntai 7. helmikuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti